Firstlook 2014 Game event Benelux

This weekend was Firstlook2014, THE must see game event of the Benelux. I got tickets and took Marq, And my nephews Tim and Nick with me. It was a blast. Thanks firstlook, activision and gamekings for having us!

IMG_5180.JPG

IMG_5218.JPG

IMG_5183.JPG

One thought on “Firstlook 2014 Game event Benelux

  1. Mariska jacobs

    Lieve Bobbi,

    Onze werelden zijn totaal verschillend en dat maakt niet uit. Je zit vast niet te wachten op dit bericht, maar wilde je toch dit compliment geven! Ik kijk met veel plezier je programma. Je bent een geweldige persoonlijkheid, puur. Ik kijk je programma overdag want red het qua energie niet. Ik zag vanmiddag je schilderdoek wat je maakte met Puma. Wat een geweldig initiatief! Heb zitten janken. Bij mij is nl afgelopen augustus borstkanker geconstateerd op 36 jarige leeftijd. Nu zit ik midden in de chemo’s. En dat is heel heftig met 2 kindjes van 5 en 7! Heel erg bedankt voor je goede initiatief! Dikke knuffel en veel geluk! Mariska.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*